Talent with content

Talent with content

Jong, enthousiast en altijd klaar om de handen uit de mouwen te steken. Dat is in een notendop Jens Milbau. Hij rondde zijn studie Sociaal Werk – afstudeerrichting Kunst- en Cultuurbemiddeling – af aan de KDG Hogeschool. In een verre toekomst droomt hij van zijn eigen evenementenbureau, maar weldra zet Jens zijn eerste stappen in het werkleven en deed hij al ervaring op bij Smooth Communication. Benieuwd naar zijn verdere plannen? Lees vooral even verder.

Tegendraads

De 24-jarige Jens zit niet graag stil. Hij was jarenlang actief als scoutsleider. Daar ontdekte hij zijn passie voor organiseren. Die zette hij voort in het Kapelse jeugdhuis Zwarte Paula. Daar fungeert hij als het vaste aanspreekpunt voor externe partners en tast hij af hoe goede evenementen werken. Via Smooth Communication breidde Jens zijn organisatieportfolio uit met een grootschalig evenement: hij droeg bij tot het vlotte verloop van de Europese hockeyfinale in Brasschaat. Ten slotte organiseert Jens ook zijn eigen events onder de naam Tegendraads. Geen alledaagse feestjes, maar heuse belevenissen waarvoor hij de beste dj’s strikt op speciale locaties.

“Ik probeer graag nieuwe dingen, tast mijn grenzen af, maar zou nooit een onberekend risico nemen.”

Sociale media

Sociale media zijn tegenwoordig een onmisbare stap in de organisatie van events. Hoewel de bedrijfskant van sociale media nieuw waren voor Jens, verdiepte hij zich er volledig in. Hoe spreek je best je publiek aan? Wanneer kan je best een Facebookbericht posten? Hij koos dit onderwerp zelfs als thema voor zijn bachelorproef, verbonden aan zijn stage bij Cinema Cartoon’s. Smooth Communication gaf Jens veel verantwoordelijkheid, carte blanche bijna, om een aantal professionele kanalen te beheren. Van een Kapelse drankenhandel tot een Antwerps toprestaurant, Jens ontwikkelde zich tot een sociale expert. De theorie kende hij van zijn stage, de praktijk leerde hij dankzij Smooth Communication.

Elke opdracht die Jens krijgt, ziet hij als een uitdaging. Bovendien streeft hij een goede verstandhouding na bij elke persoon die hij ontmoet. Daardoor wordt hij vaak als een gedreven en gepassioneerd persoon beschreven. Het is duidelijk: de enthousiaste Jens is klaar om uit zijn startblokken te vliegen.

Cami Lenaerts

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK