Grafisch Ontwerp

Design

U bent op zoek naar een beeld dat alles zegt? Dan bent u bij Smooth aan het juiste adres.   We leggen ons oor te luisteren, brengen uw wensen in kaart en werken dit volledig van A tot Z uit. Logo, visitekaartje, complete huisstijl, een wervende folder, reclamecampagne, tot verpakkingen toe… wij doen het voor u.  We werken samen met een team van ervaren grafische vormgevers, met elk hun eigen specialiteit.   Hierdoor werken we op maat en vertrekken we altijd vanuit een frisse insteek.

Fotografie

Wil u iets verder gaan dan louter een ontwerp alleen? Dan is een publi-reportage wellicht iets voor uw bedrijf. Klanten kan je het beste overtuigen met duidelijke argumenten. Wij maken uw publi-reportage met de geloofwaardigheid van een redactioneel artikel.   Wij hebben niet alleen goede tekstschrijvers, maar ook uitmuntende fotografen om op terug te vallen.

Wil u een advertentie plaatsen om een nieuwe medewerker te zoeken? Vaak werken vacatures, maar adverteren in printmedia blijft een belangrijk instrument om nieuwe mensen aan te werven.  Wij ontwerpen met veel deskundigheid een personeelsadvertentie, die u kan publiceren in regionale huis-aan-huisbladen zoals De Streekkrant, De Zondag, etc.

Video en animatie

Bewegende beelden nemen in onze samenleving een steeds belangrijkere plaats in. Wil u uw bedrijf voorstellen met een video? Interviews laten afnemen of een aftermovie maken van uw event? Klanten zullen erover blijven spreken en er de volgende keer willen bij zijn. Deze filmpjes worden massaal gedeeld op andere social media zoals Facebook en Twitter.  Wanneer u een leuke en professionele aftermovie hebt zal dat de bekendheid van uw onderneming alleen maar vergroten.
We hebben ook jonge getalenteerde 3D-wolven in huis die supertoffe animatiefilmpjes maken. Mail ons voor meer informatie.

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK